Pohjois-Karjalan Kylät ry
Joensuu
+358 44 2940 800
pkkylat(at)kylat.fi

Kirjaudu

Avoimet kylä 2019

Valtakunnallinen Avoimet Kylät -päivä tulee jälleen!

Avoimet Kylät -päivä 8.6.2019 tarjoaa tapahtumia kylissä ympäri Suomen. Kylät kutsuvat taas kaikki liikkeelle ja tutustumaan elämäänsä. Tapahtumaan ovat tervetulleita osallistumaan kaikki paikallisyhteisöt, voitte olla pieni kylä tai kaupungin lähiö – kunhan haluatte kutsua suomalaiset tutustumaan kyläänne. 

Avoimet kylät -päivänä sadat kylät ympäri Suomen järjestävät omannäköistään ohjelmaa, jokainen toimija voi itse vapaasti päättää mitä. Mikä on siis teidän kylänne juttu? Ohjelmassa on ainakin mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon. Aiempina vuosina kylätapahtumat ovat olleet esim. kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, opastettuja luontokierroksia, lintubongausta, musiikkiesityksiä, museokierroksia… Jokaisella kylällä on omat juttunsa. Lue lisää valtakunnalliselta teemasivuilta: avoimetkylat.fi

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat. Päivän järjestämisestä, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaavat maakunnalliset kyläyhdistykset sekä joillakin alueilla Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

ILMOITA POHJOIS-KARJALASTA OMA KYLÄSI MUKAAN PÄIVÄÄN
Linkki on auki 10.5. saakka, minkä jälkeen ilmoittautumiset suoraan Pohjois-Karjalan Kylät ry:hyn puhelimitse tai sähköpostilla. 
Lisätietoja Pohjois-Karjalan osalta: pj Taisto Volotinen, p. 050 528 7715, volotinen.taisto1(at)gmail.com