Pohjois-Karjalan Kylät ry
Joensuu
+358 44 2940 800
pkkylat(at)kylat.fi

Kirjaudu

Järjestötietoa ja tiedotuskanavia

Tiedotuskanavia ja koottua järjestötietoa Pohjois-Karjalassa ja muualla

 

Maakaista.fi (Pohjois-Karjala)

tuottaa tietoa ja juttuja Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa. Sivustolla kerrotaan rahoituksen saaneista kohteista, toimista, tuloksista, vaikutuksista ja yleensä mielenkiintoa herättävistä maaseutuaiheista; esimerkiksi maaseutuyrittämisestä, kylätoiminnasta ja -suunnitelmista sekä maaseutututkimuksesta. Hanketta on rahoittanut Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja sitä hallinnoi Joensuun seudun Leader -yhdistys.

 

JELLI-järjestötietopalvelu (Pohjois-Karjala)
on Pohjois-Karjalan alueen yhdistysten ja järjestöjen yhteinen tiedotusalusta, jota ylläpitää Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys yhteistyössä Sosiaali- ja terveysturvan keskusliiton kanssa. Sivustolta löytyy tietoa alueen yhdistyksistä, koulutuksista ja tapahtumista sekä työkaluja yhdistystoimintaa.

 

JAKE-hanke (Pohjois-Karjala)
on Pohjois-Karjalan Kansanterveyden keskuksen, Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistyksen ja Pohjois-Karjalan Kylien yhteinen hanke, jolla edistetään järjestö- ja kansalaistoimintaa. Yhteisen tekemisen teemoja ovat kunta-järjestöyhteistyö, järjestöjen välinen yhteistyö sekä järjestöviestintä.

 

Maaseutu.fi (koko Suomi)
tiedottaa valtakunnallisesti Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta ja sen toteuttamisesta. Sivustoa ylläpitää maaseutuverkosto, joka koostuu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman toimijoista.

 

Uutispuuro.fi (Pohjois-Pohjanmaa)
sivusto on esitellyt Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman toteutusta Pohjois-Pohjanmaalla sekä tuonut esille mielenkiintoisia maaseudun ilmiöitä.

 

Maaseutukuriiri.fi (Etelä-Savo)
on Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähanke. Viestintähanke on Etelä-Savon ELY-keskuksen, Veej'jakaja ry:n, Piällysmies ry:n ja Rajupusu Leader ry:n yhteinen voimainponnistus. Hankeen tavoitteena on raportoida Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta keskitetysti, sekä paikallisista että laajemmistakin kehittämistoimista.