Järjestötietoa ja tiedotuskanavia

Tiedotuskanavia ja koottua järjestötietoa Pohjois-Karjalassa ja muualla

Maakaista.fi (Pohjois-Karjala)

tuottaa tietoa ja juttuja Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta Pohjois-Karjalassa. Sivustolla kerrotaan rahoituksen saaneista kohteista, toimista, tuloksista, vaikutuksista ja yleensä mielenkiintoa herättävistä maaseutuaiheista; esimerkiksi maaseutuyrittämisestä, kylätoiminnasta ja -suunnitelmista sekä maaseutututkimuksesta. Hanketta on rahoittanut Pohjois-Karjalan ELY-keskus ja sitä hallinnoi Joensuun seudun Leader -yhdistys.

JELLI-järjestötietopalvelu (Pohjois-Karjala)
on Pohjois-Karjalan alueen yhdistysten ja järjestöjen yhteinen tiedotusalusta, jota ylläpitää Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys yhteistyössä Sosiaali- ja terveysturvan keskusliiton kanssa. Sivustolta löytyy tietoa alueen yhdistyksistä, koulutuksista ja tapahtumista sekä työkaluja yhdistystoimintaa.

Maaseutu.fi (koko Suomi)
tiedottaa valtakunnallisesti Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta ja sen toteuttamisesta. Sivustoa ylläpitää maaseutuverkosto, joka koostuu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman toimijoista.

Maaseutukuriiri.fi (Etelä-Savo)
on Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähanke. Viestintähanke on Etelä-Savon ELY-keskuksen, Veej'jakaja ry:n, Piällysmies ry:n ja Rajupusu Leader ry:n yhteinen voimainponnistus. Hankeen tavoitteena on raportoida Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta keskitetysti, sekä paikallisista että laajemmistakin kehittämistoimista.