02.03.2016

Ideoi huikea tapahtuma - voita tonni sen järjestämiseen

Onko ollut mielessä järjestää vaikka kylätalolle yhteistä tapahtumaa?Ideoikaa kehoa ja mieltä aktivoiva tapahtuma toukokuulle pidettäväksi ja voittakaa tuhat euroa sen toteuttamiseen.
Kuva tulossa

Onko ollut mielessä järjestää vaikka kylätalolle yhteistä tapahtumaa? No nyt eikun ideoimaan. Kyläyhteisöt, kyläyhdistykset, asukas- ja harrasteyhdistykset ym. siis ihmiset kylillä ja muualla. Ideoikaa kehoa ja mieltä aktivoiva tapahtuma toukokuulle pidettäväksi ja voittakaa tuhat euroa sen toteuttamiseen.

Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen koordinoimassa Startti-kampanjassa kutsutaan pohjoiskarjalaisia ideoimaan mielenkiintoisia, innostavia ja kokeilevia tapahtumia maakuntaan.

”Tavoitteena on saada ideoita mukaan esimerkiksi kaveriporukoilta, liikuntaseuroilta ja työporukoilta, jne. Tässä kampanjassa vain mielikuvitus on rajana. Eli jos olet pantannut muutaman vuoden ajan huikeaa ideaa, josta on vaikkapa eukonkanto-kisatapahtuman haastajaksi, nyt on aika julkaista se,” kannustaa Kansanterveyden keskuksen suunnittelija Jonna Ekroos.

Tapahtumaideoita otetaan vastaan maaliskuun ajan, ja viisi parasta ehdotusta voittaa tapahtuman järjestämiseen tuhat euroa.

Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan: www.kansanterveys.info/startti

Innostukaa yhdessä ja innostakaa toisianne!