04.02.2021

Tutustu Pohjois-Karjalan digitukiverkostoon!

Pohjois-Karjalan Digituen verkostossa on mukana Pohjois-Karjalassa digitukea antavia ja digitukea kehittäviä toimijoita. Verkostossa on jäseniä kunnista, järjestöistä, kansalaisopistoista, kirjastoista, yrityksistä ja valtion laitoksista. Kaikki digituen kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Verkoston on koonnut ja sitä koordinoi Pohjois-Karjalan Digituki -hanke. Hanke toimii osana valtakunnallista digitukiverkostoa, jonka työtä koordinoi Digi- ja väestötietovirasto.

Pohjois-Karjalan Digituki -hanke tukee maakunnallisen digituen verkoston yhteistyötä, digituen palvelujen kehittämistä ja viestintää. Hanke lisää verkoston kanssa digituen tunnettavuutta ja tuen saatavuutta. Tavoitteena on, että Pohjois-Karjalan asukkaat saavat digipulmiinsa ammattitaitoista apua.  

Liity Pohjois-Karjalan Digituen verkostoon!

Teemme yhdessä töitä, jotta alueen asukkaat tuntisivat ja löytäisivät digituen palvelut. 

Liity mukaan digituenverkostoon ottamalla yhteyttä hanketyöntekijöihin!

Digituki Pohjois-Karjala 

Digituki Pohjois-Karjala sivuille on koottu myös netistä löytyviä opassivustoja digilaitteiden ja -ohjelmien käyttöön, hyödyllisiä vinkkejä ja koulutusta digineuvojille sekä apua sähköisten viranomaispalveluiden käyttöön. Digitukea ja -ohjeita netissä

Katso myös digituen ajankohtaiset tapahtumat ja koulutukset Facebookista: Digituki Pohjois-Karjala

Yhteystiedot: 

Projektisuunnittelija Minna Tuuva
minna.tuuva@pohjois-karjala.fi