04.04.2016

Toimii-ei toimi, kerro kokemuksesi sivustosta

Kylat.fi sivusto on ollut olemassa nykyisessä ulkoasussaan noin vuoden ajan. Pohjois-Karjalan Kylät haluaa nyt kuulla käyttäjien mielipiteen sivujen onnistumisesta ja käytettävyydestä. Vastauksia varten on luotu sähköinen kysely johon vastaamalla voi auttaa kehittämään sivustoa.
Kuva tulossa

Kylat.fi sivusto on ollut olemassa nykyisessä ulkoasussaan noin vuoden ajan. Pohjois-Karjalan Kylät haluaa nyt kuulla käyttäjien mielipiteen sivujen onnistumisesta ja käytettävyydestä. Vastauksia varten on luotu sähköinen kysely johon vastaamalla voi auttaa kehittämään sivustoa. Vastauksia toivotaan ja odotetaan saapuvan runsaasti, jotta verkkosivuista voidaan rakentaa mahdollisimman monia tahoja palveleva.

Sivustolla vieraillaan ahkerasti ja sieltä löytyy Kylätiedon lisäksi mm. erilaisia julkaisuja tukemaan kyläyhdistyksiä. Sivujen Kylätiedosta voi hakea ja tarkastella Pohjois-Karjalan alueella sijaitsevia kyliä ja niiden toimintaa. Kyläyhdistykset voivat itse vaikuttaa kyläkorttien sisältöihin ja saada mukaan myös kuvia kylästä ja sen toiminnasta.

Kylätieto Pohjois-Karjalaa ylläpitää Pohjois-Karjalan Kylät ry. Sivuston ulkoasu ja alusta tulevat joensuulaiselta verkkopalveluyritys atFlow:lta.

Kiitos! Otamme ilolla vastaan kaiken palautteen.

Kyselyyn pääset vastaamaan täältä.