06.10.2015

Koulutuksia yhdistystoimijoille

Pohjoiskarjalaisille yhdistyksille on tarjolla tänäkin syksynä monenlaisia yhdistystoimintaan liittyviä tilaisuuksia ja koulutuksia. Myös kylä- ja asukasyhdistykset ovat tervetulleita koulutuksiin. Järjestöjen ja yhdistysten yhteiset koulutukset ovat myös oiva mahdollisuus tavata muita yhdistystoimijoita ja vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia yhdistystoiminnasta.
Kuva tulossa

Pohjois-Karjalaisille yhdistyksille on tarjolla tänäkin syksynä monenlaisia yhdistystoimintaan liittyviä tilaisuuksia ja koulutuksia. Myös kylä- ja asukasyhdistykset ovat tervetulleita koulutuksiin. Monet kokoontumiset ovat Joensuussa, mutta toivottavasti muualtakin maakunnasta ehditään mukaan tilaisuuksiin. Nappaa naapuri mukaan ja kaartakaa yhdessä oppimaan uutta. Järjestöjen ja yhdistysten yhteiset koulutukset ovat myös oiva mahdollisuus tavata muita yhdistystoimijoita ja vaihtaa kokemuksia ja kuulumisia yhdistystoiminnasta. 

Pohjois-Karjalan Järjestöpäivät 13.–14.11. Polvijärven Huhmarissa
Järjestöpäivät pyrkivät kokoamaan laaja-alaisesti yhteen maakunnan järjestöissä ja yhdistyksissä toimivia vapaaehtoisia ja palkattuja kouluttautumaan, verkostoitumaan ja virkistäytymään. Tämän vuoden Järjestöpäivien aikana kuullaan kuinka sopivalla huumorilla saadaan yhdessä tekemisen iloa ja meininkiä sekä millaisia esimerkkejä maakunnasta löytyy kunta-järjestöyhteistyöstä. Lauantaina ohjelmassa ovat Omat naiset lauteilla – Pohjois-Karjalan kansanedustajat järjestöjen tukena sekä kuullaan Tuija Braxin puheenvuoro kansalaistoiminnasta. Lue lisää.. 

Yhdistysten viestintäpäivä 25.11. Joensuussa
Pohjoiskarjalaisten yhdistysten yhteinen verkostopäivä järjestetään taas marraskuussa, ja tällä kertaa teemana on viestintä. Kouluttajaksi saapuu somen ja verkkoviestinnän asiantuntija Piritta Seppälä. Iltapäivällä ohjelmassa on viestinnän työpajoja. Tapahtuma on avoin kaikille yhdistystoimijoille, kuntatyöntekijöille ja kiinnostuneille. Lue lisää.. 

Muita yhdistystoimintaan liittyviä koulutuksia
Katso listaus syksyn 2015 muista koulutuksista tästä. Tulevia koulutuksia voit seurata jatkossakin mm. jelli.fi, maakaista.fi sekä kylat.fi -sivuilta.