06.11.2015

Yhdistysten Viestintäpäivä 25.11.

Tervetuloa Yhdistysten Viestintäpäivään 25.11. Joensuuhun! Ensivuoden toiminnan suunnittelut ovat monessa yhdistyksessä käsillä. Samalla kannattaa pohtia, millaisille keinolla toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan sekä milloin ja kuka viestinnän hoitaa. Tule mukaan Viestintäpäivään noutamaan virkistystä viestintään!
Kuva tulossa

Tervetuloa Yhdistysten Viestintäpäivään 25.11. Joensuuhun!

Ensivuoden toiminnan suunnittelut ovat monessa yhdistyksessä käsillä. Tiedottaminen ja viestintä ovat myös yhdistystoiminnan peruspilareita, joten samalla kannattaa pohtia, millaisille keinolla toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan sekä milloin ja kuka viestinnän hoitaa. Ehtisikö siis pimentyvinä iltoina vilkaisemaan onko kylän nettisivuille päivitettävää tai voisiko ensivuoden toimista koota jo yhteistä kyläkirjettä? Tule mukaan Viestintäpäivään noutamaan virkistystä viestintään!

Yhdistysten Viestintäpäivä ke 25.11. klo 9-15 Joensuussa (Joensuun Tiedepuisto, Länsikatu 15). Kouluttajaksi saapuu somen ja verkkoviestinnän asiantuntija Piritta Seppälä. Iltapäivällä ohjelmassa on viestinnän työpajoja. Tapahtuma on avoin kaikille yhdistystoimijoille, kuntatyöntekijöille ja kiinnostuneille. Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen. Viestintäpäivässä on myös jaossa tuore yhdistysten viestintäopas. 
 

Katso myös:
Yhdistysviestintään liittyviä oppaita on koottuna myös sähköisesti kylat.fi sivujen Kylätuki-osiossa.