08.02.2018

Ilmoita vapaaehtoistehtävät Jellissä ja voita 100 euron lahjakortti!

Pohjois-Karjalassa toimiva yhdistysten yhteinen jelli.fi -sivusto uudistui vuoden 2017 lopulla. Sivusto kokoaa tietoa Pohjois-Karjalassa toimivista yhdistyksistä ja yhdistysten ja muiden toimijoiden tarjoamasta toiminnasta, tuesta, tapahtumista, uutisista ja vapaaehtoistehtävistä. Jelli-palvelu tuo lisänäkyvyyttä ja lisää tiedottamisen väyliä myös kylä- ja asukasyhdistyksille. Nyt voit voittaa 100 euron lahjakortin!
Kuva tulossa

Ilmoita vapaaehtoistehtävät Jellissä ja voita 100 euron lahjakortti!

Onko yhdistyksessänne tarvetta uusille tekijöille, apukäsille tai kavereille? Haetteko uusia vapaaehtoisia toimintaan, hallitukseen tai kerhon vetäjäksi? Ilmoita tarpeestanne maksuttomassa Jelli järjestötietopalvelussa (www.jelli.fi), jotta yhä useampi löytäisi vapaaehtoistehtävänne!

Jellissä ilmoitetut vapaaehtoistehtävät näkyvät Jellin etusivulla sekä vapaaehtoistoiminnan omalla sivulla jelli.fi/vapaaehtoistoiminta. Lisäksi uusimmat ilmoitetut tehtävät lähtevät Jellin uutiskirjeen kautta kahden viikon välein jo yli 1100 vastaanottajalle Pohjois-Karjalassa.

Jelliä ja vapaaehtoistoiminnan sivustoa kehitetään ja markkinoidaan nyt koko maakunnassa kuntalaisille, ammattilaisille sekä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille. Yhä useampi yhdistys ilmoittaa tietonsa, toiminnan sekä vapaaehtoistehtävät Jellissä. Jellillä on yli 5000 kuukausittaista kävijää ja lähes 700 yhdistystä on jo Jellissä. Lue lisää Jellistä

Tule mukaan, ilmoita yhdistyksenne omat vapaaehtoistehtävät 18.3. mennessä ja voita 100 euroa yhdistyksellenne! Mitä enemmän tehtäviä ilmoitat, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa!

Mitä teen?

Pienet ja selkeät tehtäväpaketit houkuttelevat paremmin mukaan vapaaehtoistoimintaan. Paketoi siis tehtävät selkeästi oman toimintanne tarpeiden mukaan ja pyydä mukaan lisää auttavia käsiä!

Näin paketoit vapaaehtoistehtävän! Vastaa viiteen kysymykseen:

 1. Mitä pitää tehdä?
  • Konkreettinen ja selkeä kuvaus tehtävästä
 2. Paljon tehtävään kuluu aikaa?
  • Arvioi tehtävän kesto ja mahdollinen toistuvuus
 3. Mitä perehdytystä on tarjolla?
  • Kerro miten uusi vapaaehtoinen koulutetaan tehtävään tai millaista tukea on saatavilla ja keneltä
 4. Mitä minä tästä saan?
  • Kerro mitä muuta vapaaehtoinen saa tehtävän tekemisestä hyvän mielen lisäksi
 5. Miksi tämä on tärkeää?
  • Miten tehtävä liittyy isompaan kokonaisuuteen, mitä hyvää se aiheuttaa

Lopuksi keksi tehtävälle innostava nimi ja laita se Jelliin!

www.jelli.fi/ehdota-sisaltoa-anna-palautetta/ilmoita-vapaaehtoistehtava/

Kaikkien uuden vapaaehtoistehtävän Jellissä ilmoittaneiden yhdistysten ja järjestöjen kesken arvotaan 100 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Arvontaan osallistuvat kaikki yhdistykset, jotka ovat ilmoittaneet Jelliin uuden vapaaehtoistehtävän 18.3.2018 mennessä. Lahjakortti on yhdistyskohtainen. Mitä useamman vapaaehtoistehtävän ilmoitatte, sitä paremmat mahdollisuudet on voittaa! Jokainen uusi ilmoitettu tehtävä on yksi arpalipuke.

jelli.fi/vapaaehtoistoiminta

Kysymykset ja lisätiedot:

Eija Vatanen

vapaaehtoistoiminnan kehittäjä

eija.vatanen@pksotu.fi

puh. 046 964 5129

Sanni Nuutinen

yhdistysassistentti

sanni.nuutinen@pksotu.fi

puh. 044 957 5997

Järjestö- ja kansalaistoiminnan kehittämishanke JAKE

www.jake-hanke.fi

Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry

North Karelian Society for Social Security

Siltakatu 20 A 11, 80100 Joensuu

www.pksotu.fi

 

Yhdistysten yhteinen jelli.fi -sivusto uudistui vuoden 2017 lopulla. Sivusto kokoaa tietoa Pohjois-Karjalassa toimivista yhdistyksistä ja yhdistysten ja muiden toimijoiden tarjoamasta toiminnasta, tuesta, tapahtumista, uutisista ja vapaaehtoistehtävistä. Jelli-palvelu tuo lisänäkyvyyttä ja lisää tiedottamisen väyliä myös kylä- ja asukasyhdistyksille.

Kylätieto Pohjois-Karjala, kylat.fi, tekee yhteistyötä jelli.fi verkkopalvelun kanssa. Kylä- ja asukasyhdistyksille tutut kylien esittelyt kylat.fi sivuilta löytyvät nyt nostoina myös jelli.fi sivuilta. Näin toimijat näkyvät yhä kattavammin. Lisäksi kylä- ja asukasyhdistysten tarvitsee päivittää ajantasaiset tiedot omasta yhdistyksestä vain Kylätieto-sivustolle, sillä tiedot päivittyvät suoraan jelli.fi-sivuille. Halutessaan voi toki tehdä laajemman kuvauksen omasta yhdistyksestä myös Jellissä.

Jelli.fi -palvelusta asukkaat, yhdistykset ja viranomaiset löytävät helposti oman kotikunnan ja maakunnan alueelta toimivat yhdistykset ja järjestöt ja niiden toiminnan.  Sivustoa ylläpitää Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry. Kylätieto Pohjois-Karjala puolestaan esittelee maakunnan kylät, taajamat ja kaupunginosat, ja sivustoa ylläpitää Pohjois-Karjalan Kylät ry. Sivustot ovat yhdistystoimijoille maksuttomia kanavia tiedottaa omasta toiminnasta.

Voit katsoa kuinka oma paikallisyhdistys näkyy jelli.fi sivuilla tällä hetkellä: https://www.jelli.fi/yhdistykset-teemoittain/kyla-ja-asukasyhdistykset/

Kannattaa tutustua!

Lisätietoja:

Jelli.fi -verkkopalvelusta: jelli@pksotu.fi, p. 050 430 8535

Kylat.fi -verkkopalvelusta: pkkylat@kylat.fi, p. 044 2940 800