10.12.2021

Ylpeydellä kylästä-kampanja

Suomen Kylät ry haastaa sinut kertomaan mikä asia itsellesi tärkeässä paikassa saa sinut kokemaan ylpeyttä? Löytyykö kylästä sinun sielunmaisemasi? Mikä on parasta sinun kylälläsi? Nyt saatavilla myös kampanjan tekstiilit kylän omalla nimellä!
Kuva tulossa

Suomen Kylät ry haastaa sinut kertomaan mikä asia itsellesi tärkeässä paikassa saa sinut kokemaan ylpeyttä? Löytyykö kylästä sinun sielunmaisemasi? Mikä on parasta sinun kylälläsi?

Voit joko vastata saamaasi haasteeseen tai laittaa uuden haasteen käyntiin tekemällä somejulkaisun aiheesta #Ylpeydelläkylästä eli mitä haluat nostaa esille omasta tai muusta itsellesi tärkeästä kylästä tai korttelista. Julkaisu voi olla kuvia, tekstiä tai molempia yhdessä. Muistathan käyttää kampanjan hastagia #ylpeydelläkylästä sekä #kylännimi (esim. #Lantula) ja laittaa haasteen eteenpäin! Kampanjan pääkanavia ovat Facebook ja Instagram.

Julkaisun aiheena voi olla vaikkapa sinulle rakas kylämaisema tai kylän yhteinen saavutus. Se voi olla kuva tai tarina kylästä, jossa sinulla on juuret tai joka on tehnyt sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Yrittäjä tai kylätoimija voi kertoa kylän yhteisöllisyydestä tai mitä upeita tuotteita ja palveluita kylältä saa.

Kampanjan tavoitteena on kertoa maaseudusta hyvän elämän paikkana ja hyvinvoinnin lähteenä. Haluamme nostaa esille myös sen, että kaupungissakin asuva voi kokea olevansa kyläläinen esimerkiksi monipaikkaisuutensa tai juuriensa kautta.

Sinut on haastettu mukaan! Luodaan yhdessä positiivista puhetta kylistä. 

Kampanjamateriaali

 • Kampanjatuotteet ovat myynnissä PainotaloTK:n verkkokaupassa
 • Suomen Kylät ry - Painotalo TK Verkkokauppa - Painotaloshop.fi
 • Kampanja aloitetaan kapealla tuotevalikoimalla ja lisätään tarvittaessa palautteen mukaan
  • Musta T-paita, naisten ja miesten malli
  • Musta huppari ilman vetoketjua, naisten ja miesten malli
  • Kangaskassi
  • Tarroja
 • Tuotteet voi tilata joko pelkällä logolla #Ylpeydelläkylästä tai lisäämällä mukaan oman kylän nimen.