14.09.2023

Tervetuloa mukaan Kestävän kehityksen viikolle 25.9.-1.10.2023!

Kestävän kehityksen viikko järjestetään vuosittain viikolla 39.
Kuva tulossa

Kestävän kehityksen viikko on areena, jossa maaseudun toimijoiden vastuullisuus ja monet hyvät esimerkit tehdystä kestävän kehityksen työstä tuodaan näkyväksi ja käydään keskustelua alueen kestävyyskysymyksistä. Tapahtumaviikko järjestetään vuosittain viikolla 39.

Viikon aikana järjestettävä toiminta voi olla ekologista, sosiaalista tai taloudellista kestävyyttä, ja toiminnan voi toteuttaa esimerkiksi työpajoina, luentoina, teemapäivinä tai avoimien ovien tapahtumina. Kestävän kehityksen viikon tapahtumia voi järjestää kuka vain, vaikkapa kunnat, koulut, yritykset, yhdistykset ja yksityiset henkilöt.

Tapahtumajärjestäjiksi ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat nostaa esille kestävää elämää ja toimintaa omassa arjessaan tai yhteisössään. Tänä vuonna Suomen kymmenessä maakunnassa järjestettävä Kestävän kehityksen viikko kuuluu osana Euroopassa vietettävään teemaviikkoon.

Suomessa tällä hetkellä rekisteröity yli 130 tapahtumaa. Vielä ehtii ilmoittamaan tapahtumia!

Kurkkaa https://kestavankehityksenviikko.fi/

Pohjois-Karjalassa on luvassa mm.

26.9. Ekotreffit, teemana luonnon monimuotoisuus ja Arkinuukailun iltakahvit sekä Luonnollinen kyläpäivä -monimuotoisuutta edistämässä -tilaisuudet 27.9. Ahvenisella, 28.9. Koverossa, 29.9. Kiihtelysvaarassa ja 30.9. Hammaslahdessa.

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri löytyy osoitteesta:

https://pohjois-karjala.kestavankehityksenviikko.fi/

 

Kuvat