16.11.2016

Hae tukea tapahtumiin Joensuun seudulla!

Joensuun seudun Leader -yhdistys kannustaa ”Paikat kuntoon ja juhlat pystyyn” -teemahankkeilla paikallisia yhdistyksiä tuottamaan erilaisia tapahtumia ja tekemään yhteistyötä tapahtumien järjestämisessä Joensuun seudulla. Tukea voi hakea tapahtuman kehittämiseen tai hankintoihin tai molempiin yhtä aikaa. Tapahtumien tulee olla kaikille avoimia, yleisötilaisuuksia. Joensuun seudun Leaderin toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun maaseutualueet, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi.

Vuosi 2017 on tapahtumien supervuosi niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Joensuun seudun Leader -yhdistys kannustaa ”Paikat kuntoon ja juhlat pystyyn” -teemahankkeilla paikallisia yhdistyksiä tuottamaan erilaisia tapahtumia ja tekemään yhteistyötä tapahtumien järjestämisessä Joensuun seudulla. Teeman avulla Joensuun seudun Leader -yhdistys juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys tukeekin juuri nyt poikkeuksellisesti kertaluonteisia tapahtumia.

Avoin haku on tarkoitettu paikallisten yhdistysten tapahtumien tuottamiseen ja järjestämiseen sekä tilaisuuksiin liittyviin pienimuotoisiin kalusto- ja laitehankintoihin. Tukea voi hakea tapahtuman kehittämiseen tai hankintoihin tai molempiin yhtä aikaa. Tapahtumien tulee olla kaikille avoimia, yleisötilaisuuksia. Joensuun seudun Leaderin toiminta-alueeseen kuuluvat Joensuun maaseutualueet, Kontiolahti, Liperi, Outokumpu ja Polvijärvi.

Haku on kaksivaiheinen: ensimmäinen haku 15.11.2016 - 15.1.2017 ja toinen haku 1.3. - 15.4.2017

Laite- tai kalustohankinta voi kustannusarvioltaan olla korkeintaan 4 000 euroa. Tukea laite- tai kalustohankintoihin voi saada 75 prosenttia. Tapahtuman kehittämisen kustannukset voivat olla korkeintaan 3 000 euroa. Tukea kehittämiseen voi saada 100 prosenttia. Kustannusten vähimmäismäärä on 500 euroa hanketta kohden. Tuki maksetaan jälkikäteen maksukuitteja ja muita tarvittavia asiakirjoja vastaan.

Lue lisää Joensuun seudun Leaderin sivuilta