16.11.2016

Suomi 100 -juhlavuosi tehdään yhdessä

Vuosi 2017 täyttyy 100-vuotiaan Suomen kunniaksi järjestettävistä tapahtumista, tempauksista ja kampanjoista. Valtakunnalliseen Suomi 100 -ohjelmaan on jo nyt ilmoittautunut tuhansia hankkeita ja toimijoita. Kylä- ja paikallisyhdistystoimijat voivat osallistua juhlavuoteen omien tapahtumien kautta tai yhdistää oman paikallisen tapahtuman osaksi maakunnallista tai valtakunnallista tapahtumapäivää.
Kuva tulossa

Vuosi 2017 täyttyy 100-vuotiaan Suomen kunniaksi järjestettävistä tapahtumista, tempauksista ja kampanjoista. Valtakunnalliseen Suomi 100 -ohjelmaan on jo nyt ilmoittautunut tuhansia hankkeita ja toimijoita. Kylä- ja paikallisyhdistystoimijat voivat osallistua juhlavuoteen omien tapahtumien kautta tai yhdistää oman paikallisen tapahtuman osaksi maakunnallista tai valtakunnallista tapahtumapäivää.

Tälle sivulle on koottuna esimerkkejä tapahtumista joihin paikallistoimijat voivat lähteä mukaan, linkit valtakunnalliselle ja maakunnalliselle Suomi 100 -sivuille sekä tapahtumakalenterit Pohjois-Karjalan alueen tapahtumiin.

Suomi 100 -ohjelmahanketta hallinnoi valtioneuvoston kanslia ja alueellisesti ohjelman toteutusta koordinoivat maakuntaliitot. Ja tärkeimpänä, kaikki sydämeltään suomalaiset ovat tervetulleita toteuttamaan juhlavuotta tapahtumien ja positiivisten tekojen kautta. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä.


MUKAAN YHTEISIIN TAPAHTUMIIN

Ohessa esimerkkejä tapahtumista ja kampanjoista, joihin paikallistoimijat voivat helposti lähteä mukaan. Tapahtumat ovat osa Suomi 100 -ohjelmaa, joten paikallisen toteuttajan ei tarvitse hakea ohjelmatunnusta erikseen. Katsokaa kunkin tapahtuman lisätiedot ja lähtekää mukaan!


LISÄKSI PALJON MUUTA

Näiden lisäksi maakunnalliset Suomi 100 -ohjelmaan valitut tapahtumat ja lisätiedot löydät Pohjois-Karjalan maakuntaliiton Suomi 100 -teemasivuilta: pohjois-karjala.fi/suomi100

Katso valtakunnalliset Suomi 100 -sivut osoitteessa: suomifinland100.fi


SUOMI 100 -OHJELMA

Jokainen toimija voi myös itse hakea mukaan viralliseen Suomi 100 -ohjelmaan omalla tapahtumallaan. Ohjelmahankkeen ei tarvitse olla aina tapahtuma, se voi olla myös vaikka kehityshanke, teos tai kampanja. Mukaan voi hakeutua aina syksyyn 2017 asti. Katso tarkemmin Suomi100 sivuilta