17.03.2015

Avoimet Kylät tapahtumapäivä 2015

Suomessa vietetään tänä vuonna ensimmäisen kerran valtakunnallista Avoimet Kylät-päivää lauantaina 6.6.2015.Ilmoita nyt kyläsi mukaan!
Kuva tulossa

Suomessa vietetään tänä vuonna ensimmäisen kerran valtakunnallista Avoimet Kylät-päivää lauantaina 6.6.2015.

Lähes kaikki maakunnat ovat mukana järjestämässä tapahtumaa - ja Pohjois-Karjala yhtenä niistä. Päivän ideana on vahvistaa kylätoiminnan brändiä, esitellä kyliä ja kylien toimintaa samaan tapaan kuin esimerkiksi popup-ravintolapäivässä tarjotaan kansalaisille vaihtoehtoinen toimintapäivä.

Luvassa on paljon erilaista ohjelmaa kylissä ja maakunnat keräävät parhaillaan halukkaita kyliä mukaan järjestämään ohjelmaa omalla kylällään. Ohjelman ei tarvitse olla suurimuotoista vaan mukavaa yhdessä tekemistä ja tutustumista kylän elämään. Mielenkiintoinen kyläesittely, kesäinen tarjoilu ja mielenkiintoiset tarinankertojat riittävät mainiosti.

Koska muutkin lähikylät saattavat osallistua Avoimet Kylät päivään, kunnan alueella kannattaa miettiä myös mahdollista bussiretkeä kylille.

Pohjois-Karjalan Kylät ry tiedottaa tapahtumapäivästä omilla sivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja lehti-ilmoituksella. Toivottavasti tapahtuma näkyy myös vahvasti valtakunnan mediassa!

Kylien tapahtumista kootaan GoogleMaps-kartta ja esite. Kylät saavat myös käyttöönsä Avoimet Kylät-opastetauluja.
 

Voit ilmoittaa kyläsi mukaan tällä nettilomakkeella 

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu! Ilmoittautumiset viimeistään 20.5.2015 mennessä.
 

Lue lisää Avoimet Kylät päivästä: avoimetkylat.fi

Lisätietoja: tuomo.eronen@kylat.fi