19.03.2015

Kylät mukaan Farmari -näyttelyyn!

Pohjois-Karjalan Kylät ry on mukana Joensuun Farmari -näyttelyssä heinäkuun alussa. Osallistumme tapahtumassa maaseututoimijoiden teltan suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä muiden maaseudun kehittäjien kanssa. Telttaan on tarkoitus saada näkyville maaseudun elämän koko kirjo, ja pohjoiskarjalaiset kylät ovat tervetulleita mukaan
Kuva tulossa

Pohjois-Karjalan Kylät ry on mukana Joensuun Farmari -näyttelyssä heinäkuun alussa. Osallistumme tapahtumassa maaseututoimijoiden teltan suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä muiden maaseudun kehittäjien kanssa. Telttaan on tarkoitus saada näkyville maaseudun elämän koko kirjo, ja pohjoiskarjalaiset kylät ovat tervetulleita mukaan.

Tulkaa siis mukaan kertomaan omasta kylästänne! Kylillä on tilaisuus osallistua näyttelyyn ja samalla tulla esittelemään omaa toimintaansa. Mahdollista on tulla mukaan päiväksi tai puoleksi – tai erikoistapauksissa vaikka koko näyttelyn ajaksi. Tarkemmat osallistumisajat sovitaan erikseen ja sovitellaan niin, että mahdollisimman moni kylä pääsee mukaan.

Kylien esittelypisteeksi on suunniteltu messuille rakentuvaa ”messu-kylätaloa”, joka sijoittuu maaseututoimijoiden 900 neliömetrin suurtelttaan. Rakenteet tulevat teltan järjestäjien puolesta valmiina, joten kylien osallistuminen on helppoa.Mukaan voi tulla kylän omilla materiaaleilla, ohjelmallisilla numeroilla tai ihan vain kylän ihmisten voimin. Osallistuminen yhteiseen ”kylätaloon” ja toiminnan esittely on kylille maksutonta. Jos kylällä tai sen toimijoilla on kiinnostusta myyntitoimintaa – on teltasta mahdollista lunastaa erillinen myyntipaikka 200 euron maksulla.

Alustava ilmoittautuminen mukaan 15.4.2015 mennessä osoitteeseen tanja.airaksinen@kylat.fi. Ilmoittautumiseen kylän / kyläyhdistyksen nimi, yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös esittää toivetta osallistumisajasta ja mahdollisesta ohjelmasta.

Tutustu Farmariin: http://www.farmari.net/