19.10.2015

Kunta-järjestö-yhteistyötä Hyvinvointihytinöillä

Järjestöjen ja kuntien yhteistyön edistämiseksi tarvitaan yhteisiä suunnittelun ja toiminnanpaikkoja, siksi vuonna 2015 aloitettiin Hyvinvointihytinät viiden pohjoiskarjalaisen kunnan kanssa. Kunta-järjestö-yhteistyö jatkuu jälleen syksyllä viidessä pilottikunnassa. Hyvinointihytinöitä järjestää JAKE- Järjestö- ja kansalaistoiminnan kehittämishanke yhteistyössä kuntien kanssa.
Kuva tulossa

Järjestöjen ja kuntien yhteistyön edistämiseksi tarvitaan yhteisiä suunnittelun ja toiminnanpaikkoja, siksi vuonna 2015 aloitettiin Hyvinvointihytinät viiden pohjoiskarjalaisen kunnan kanssa. Pilottikunnissa järjestetään vuoden aikana noin 3-4 keskusteluiltaa paikallisten yhdistysten ja kuntatyöntekijöiden kesken. Tarkoituksena on miettiä uusia yhteistyön muotoja ja tekemisen paikkoja sekä tuoda yhdistykset voimakkaammin osaksi hyvinvointikertomustyötä.

Kunta-järjestö-yhteistyö jatkuu jälleen syksyllä viidessä pilottikunnassa. Hyvinointihytinöitä järjestää JAKE- Järjestö- ja kansalaistoiminnan kehittämishanke yhteistyössä kuntien kanssa. Kaikki alueen järjestöt ja yhdistykset ovat tervetulleita, joten ilmoittaudu mukaan!
 

Tähän mennessä varmistuneet hytinät ovat:

Outokumpu, 27.10.2015 klo 17.30-19 (Outokummun kaupungintalon valtuustosali).
Ohjelmassa ensi vuoden Hyvinvointisuunnitelman esittelyä sekä keskustelua yhteisestä Järjestöohjeesta ja vuosikellosta.

Liperi, 5.11.2015 klo 17.30-19.15 (Salokylän koulu, Liperin tie 51 A)
Ohjelmassa keskustelua työllisyyden tukitoimista ja kumppanuussopimuksista. 

 

Tarkemmat ohjelmat ja ilmoittautumislinkit JAKEn sivuilta

Katso myös aiempien kokoontumisten materiaalit