20.08.2015

Maailman suurimmat talkoot

Tule mukaan tekemään maailman suurimpia talkoita 14.9.–20.9.2015 välisenä aikana. Tavoitteena on kerätä yhdessä kasaan talkootunteja, yksi kerrallaan. Ilmoita talkoosi tai haasta yhteistyökumppanisi mukaan kampanjasivustolla!
Kuva tulossa

Syyskuussa talkoillaan nuorten hyväksi ja heidän kanssaan. Yhdessä tekeminen on kivaa ja joukkovoimalla saadaan paljon aikaan pienemmässäkin ajassa. Yksikin tunti riittää! Voitte osallistua järjestämällä omat talkoot, osallistumalla muiden talkoisiin ja/tai haastamalla lisää porukkaa miljoonajahtiin. Talkoiden aihe on vapaa; nuoret saavat tehdä mitä vaan talkoita ja entiset nuoret talkoita, jotka jotenkin hyödyttävät nuoria. Talkoiden ja talkoosuoritusten tulee tapahtua 14. ja 20.9. välisenä aikana, muuten päivä ja ajankohta on oma valintanne.

Sivusto maailmansuurimmattalkoot.fi palvelee alustana, jossa ilmoitetaan talkoista ja ilmoittaudutaan niihin, haastetaan talkoilemaan ja kerätään talkootunteja. Käy tutustumassa ja innostu! Somessa voit levittää hyvää sanomaa hashtagilla #tuntitalkoita. Tule rohkeasti mukaan!

Maailman suurimmissa talkoissa myös kisataan
1) siitä, minkä Leader-ryhmän alueella on absoluuttisesti eniten talkootunteja,
2) missä talkoissa on eniten talkoolaisia,
3) kuka järjestää persoonallisimmat talkoot ja
4) lisäksi Instagramissa pyörii kuvakisa (#tuntitalkoita).

Palkinnot ovat seuraavat:
1) Rap-aiheinen tapahtuma. Räppärit Jontti ja Shaka esiintyvät ja pitävät rap-työpajan.
2) Bussimatka (tai muutamakin) minne tahansa Suomessa: pelireissu, opintomatka, luokkaretki, kulttuurimatka... maksimissaan 3 000 euron arvosta.
3) Mestarikokin loihtima lähiruokaillallinen, max. 20 henkilölle.
4) Jopo.

Valtakunnallisen kampanjan moottoreina ovat Leader-ryhmät ja Suomen maaseutuverkosto kumppaneineen. Lisätietoa Pohjois-Karjalan Leader-ryhmien tiedottaja Mari Voutilaiselta,
puh. 040-5086143, mari.voutilainen(a)maakaista.fi, maakaista.fi