22.02.2016

Tervetuloa Kyläpäällikkökoulutukseen!

Tervetuloa Kyläpäällikkökoulutukseen lauantaina 9.4. Kylätoimintakeskus Kukkoon, Vuonislahdelle! Kyläpäällikkökoulutus perehdyttää yhdistystoiminnan perusteisiin sekä antaa vinkkejä kylä- ja yhdistystoiminnan tueksi.
Kuva tulossa

 

Lauantaina 9.4.2016 järjestetään Kyläpäällikkökoulutus Kylätoimintakeskus Kukossa (Vuonislahdentie 184). Kyläpäällikkökoulutus perehdyttää yhdistystoiminnan perusteisiin sekä antaa vinkkejä kylä- ja yhdistystoiminnan tueksi.

Koulutus on suunnattu erityisesti hiljattain toimintaan mukaan tulleille kyläyhdistyksen luottamus- ja toimihenkilöille, mutta toki kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita. Mukaan toivotaan kylätoimijoita ympäri Pohjois-Karjalaa. Kouluttajana päivässä toimii kyläasiamies Merja Kaija, Pohjois-Savon Kylät ry:stä. Koulutus on maksuton ja mukaan mahtuu 20 koulutettavaa.

Katso tarkempi ohjelma täältä

Ilmoittautumiset 31.3. mennessä Tanja Airaksiselle: tanja.airaksinen@kylat.fi tai 050 409 5454. Ilmoita nimi, puhelin, sähköpostisi, kyläsi, toimenkuva kyläyhdistyksessä sekä mahdolliset ruokavaliot. Lisäksi jos sinulla on jokin aihe tai kysymys, johon haluaisit koulutuksessa lisätietoja, kirjaa se jo mukaan ilmoittautumisviestiin. Mukaan voi ottaa oman yhdistyksen säännöt, jos ne ovat helposti saatavilla.

Vastaava koulutuspäivä järjestetään myös syksyllä 2016 Pohjois-Karjalan alueella. Koulutuksen järjestää Pohjois-Karjalan Kylät ry yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n, Maaseudun Sivistysliiton ja Keskitientuki –säätiön kanssa.

Tervetuloa mukaan!