22.08.2016

Ilmoittaudu syksyn kyläpäällikkökoulutukseen

Koulutusta yhdistystoimintaan on tarjolla lauantaina 8.10.2016 Tikkalassa Tohmajärvellä (Tikkalan seurojentalo). Kyläpäällikkökoulutus perehdyttää yhdistystoiminnan perusteisiin sekä antaa vinkkejä kylä- ja yhdistystoiminnan tueksi. Vastaava koulutuspäivä järjestettiin keväällä Lieksassa. Jos keväällä et ehtinyt mukaan, nyt on aika ilmoittautua.
Kuva tulossa

Koulutusta yhdistystoimintaan on tarjolla lauantaina 8.10.2016 Tikkalassa Tohmajärvellä (Tikkalan seurojentalo). Kyläpäällikkökoulutus perehdyttää yhdistystoiminnan perusteisiin sekä antaa vinkkejä kylä- ja yhdistystoiminnan tueksi. Vastaava koulutuspäivä järjestettiin keväällä Lieksassa. Jos keväällä et ehtinyt mukaan, nyt on aika ilmoittautua.

Koulutus on suunnattu erityisesti uusille kyläyhdistyksen luottamus- ja toimihenkilöille, mutta kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Mukaan toivotaan kylätoimijoita ympäri Pohjois-Karjalaa. Kouluttajana päivässä toimii kyläasiamies Merja Kaija, Pohjois-Savon Kylät ry:stä. Koulutus on maksuton ja mukaan mahtuu 20 koulutettavaa.

Katso tarkempi ohjelma
 

Ilmoittautumiset 30.9. mennessä Tanja Airaksiselle: tanja.airaksinen@kylat.fi tai 050 409 5454. Ilmoita nimi, puhelin, sähköpostisi, kyläsi, toimenkuva kyläyhdistyksessä sekä mahdolliset ruokavaliot. Lisäksi jos sinulla on jokin aihe tai kysymys, johon haluaisit koulutuksessa lisätietoja, kirjaa se jo mukaan ilmoittautumisviestiin. Mukaan voi ottaa oman yhdistyksen säännöt, jos ne ovat helposti saatavilla.

Koulutuksen järjestävää Pohjois-Karjalan Kylät ry yhteistyössä Suomen Kylätoiminta ry:n, Maaseudun Sivistysliiton ja Keskitientuki -säätiön kanssa.

 

Tervetuloa mukaan!