23.03.2021

Kylille asumaan illat tulossa

Kylälle asumaan -illat kutsuvat tutustumaan etänä kyliin, jotka etsivät uusia asukkaita! Illan aikana 3–4 kylää samalta maantieteelliseltä alueelta (esim. Pohjois-Suomi) pääsee kertomaan muuttamisesta / vapaa-ajan asumisesta kiinnostuneille katsojille kylästään asuinpaikkana kuvin, videoin ja omin sanoin. Idean illoista on kehittänyt kyläasiamies Merja, ja projektitiimissä hääräävät mukana maallemuuttoasiamies Johanna ja tapahtumien digitukena Anuliina. Meiltä kaikilta voi kysellä lisätietoa!

1. Sovittuja päivämääriä: 14.4, 28.4, 12.5, 26.5. Valitsemme näihin ensimmäisiin iltoihin osallistuvat kylät alueittain. Jos kiinnostuneita kyliä on runsaasti, iltojen järjestämistä jatketaan.

2.Kylät pääsevät kertomaan palveluistaan, tonteistaan / vapaista taloistaan ja muusta, mikä voi potentiaalisia muuttajia kiinnostaa!

3.Tuotamme esittelyä varten valmiin, johdonmukaisen esityspohjan, johon oman kylän tiedot ja kuvat voi täyttää (kyläasiamies / Anuliina voi tarvittaessa auttaa tässä)

4.Esittelydiat toimivat esityksen runkona. Lisäksi on mahdollisuus päästä näyttämään esimerkiksi esittelyvideoita, kuvakollaasi tms. materiaalia omalta kylältä.

 

ILMOITTAUTUMISLINKKI KYLILLE

:Ilmoita tämän linkin kautta kyläsi kiinnostuksesta osallistua Kylälle asumaan -iltoihin

Ilmoita tämän linkin kautta kyläsi kiinnostuksesta osallistua Kylälle asumaan -iltoihin

Anuliina Frantti

Viestintäverkostokoordinaattori

Suomen Kylät ry.

044 337 0767

anuliina.frantti@suomenkylat.fi

www.suomenkylat.fi