24.11.2015

Tiedätkö Semppi-terveyspisteelle juuri sopivan paikan?

Maakunnan väestöä kutsutaan tsemppaamaan terveysasioissa, kun Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus järjestää kilpailun, jossa etsitään Semppi-terveyspisteelle uusia, mielenkiintoisia ja jopa yllättäviä sijoituspaikkoja. Voittaja saa maksutta ja valmiiksi rakennettuna Semppi-terveyspisteen ehdottamalleen paikalle. Löytyykö seuraava Semppi teidän kylältä tai taajamakeskuksesta?
Kuva tulossa

Maakunnan väestöä kutsutaan tsemppaamaan terveysasioissa, kun Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskus järjestää kilpailun, jossa etsitään Semppi-terveyspisteelle uusia, mielenkiintoisia ja jopa yllättäviä sijoituspaikkoja. Voittaja saa maksutta ja valmiiksi rakennettuna Semppi-terveyspisteen ehdottamalleen paikalle.

– Semppi-terveyspisteitä on perustettu terveysasemille, kirjastoihin, järjestöjen toimitiloihin sekä yhdelle huoltamolle ja kauppakeskukseen. Tavoitteenamme on viedä Sempit sinne, missä ihmisetkin ovat. Haemmekin kilpailulla uusia ja innovatiivisia ideoita, Kansanterveyden keskuksen toiminnanjohtaja Vesa Korpelainen kertoo.

Sempit julkaistiin runsas vuosi sitten syksyllä, ja terveyspisteitä on rakennettu ympäri Itä-Suomea yli 30. Pisteillä on mittausvälineitä, kuten verenpainemittari ja testejä elintapojen arviointiin.

Ehdotuksia voi lähettää 15.12 saakka, ja kilpailun voittaja julkistetaan heti seuraavana päivänä. Lähetä ehdotuksesi ja hyvät perustelut osoitteeseen jonna.ekroos@kansanterveys.info.

Lisätietoja ja kilpailunsäännöt

Löytyykö seuraava Semppi teidän kylältä tai taajamakeskuksesta?