25.02.2020

Ilmoita kyläsi mukaan Avoimet kylät -päivään!

Ilmoittaudu mukaan Avoimiin kyliin! Avoimet kylät on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jolloin sadat kylät ympäri Suomen kutsuvat tutustumaan toimintaansa ja järjestävät tapahtumia.
Kuva tulossa

Ilmoittaudu mukaan Avoimiin kyliin! Avoimet kylät on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ympäri Suomen kutsuvat tutustumaan toimintaansa ja järjestävät tapahtumia. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit.

Tapahtuman aihe voi olla mikä vain: kahvit, talkoot, kirpputori, muotinäytös, karaoke, metsäretki – mikä ikinä onkaan teidän kylänne juttu. Tapahtumajärjestäjäksi ilmoittaudutaan omalle maakunnalliselle kyläyhdistykselle, joka ilmoittaa tiedot edelleen Suomen Kylät ry:lle. 

 

Ilmoita oheiset tiedot TAI täytä lomake ja lähetä ne kyläasiamies Anna-Maria Hämäläiselle osoitteeseen pkkylat@kylat,fi  tai Kauppakatu 35, 80100 Joensuu, 30.4.2020 mennessä.

 

Kylä:

Kunta:

Tapahtuma:

Tapahtumapaikka:

Osoite:

Tapahtuma-aika:

Järjestävä taho:

Kotisivujen osoite:

Yhteyshenkilö:

Yhteyshenkilön puhelin ja sähköposti: