26.01.2016

Avoimet Kylät tapahtumapäivä 2016

Kesäkuu kutsuu jälleen kylään. Valtakunnallista Avoimet Kylät-päivää vietetään lauantaina 11.6.2016. Teemapäivä järjestetään nyt toista kertaa koko maassa. Pohjois-Karjalan Kylät kutsuukin jälleen maakunnan kyliä mukaan päivään. Päivän ideana on nostaa esille kyliä ja kylien toimintaa. Ilmoita kyläsi jo mukaan!
Kuva tulossa

Viime vuoden tapaan kesäkuu kutsuu kylään, sillä valtakunnallista Avoimet Kylät-päivää vietetään lauantaina 11.6.2016. Avoimet Kylät -päivä järjestetään nyt toista kertaa koko maassa. Aikaisemmin päivä on järjestetty onnistuneesti Satakunnassa, josta tapahtuma laajeni Varsinais-Suomeen. Viime kesänä siinä olivat mukana lähes kaikki maakunnat. Mukana oli yli 400 avointa kylää erilaisine ohjelmineen.

Pohjois-Karjalan Kylät ry kutsuukin jälleen maakunnan kyliä mukaan teemapäivään. Päivän ideana on nostaa esille kyliä ja kylien toimintaa. Ohjelman ei tarvitse olla suurimuotoista vaan mukavaa yhdessä tekemistä ja tutustumista kylän elämään. Yhteinen kyläkävely, kesäinen tarjoilu tai mielenkiintoiset tarinankertojat sopivat ohjelmaksi mainiosti. Laittakaa siis jo päivämäärä kalenteriin ja suunnittelut voivat alkaa.

Ilmoita kyläsi mukaan nettilomakkeen kautta. Ilmoittautumisia toivotaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.5.2016 mennessä.

Pohjois-Karjalan Kylät ry tiedottaa tapahtumapäivästä omilla sivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja lehti-ilmoituksella. Kylien tapahtumista kootaan jälleen GoogleMaps-kartta ja esite. Kylät saavat myös käyttöönsä Avoimet Kylät-opastetauluja.

 

Lue lisää valtakunnallisesta Avoimet Kylät päivästä: avoimetkylat.fi

Lisätietoja: Tuomo Eronen, tuomo.eronen@kylat.fi, p. 0400 379 225