26.03.2021

Kyläreittejä Nomadi-mobiilisovelluksella

Avoimet Kylät tapahtuma järjestetään 12.6.2021 verkossa. Nomadi-mobiilisovellukseen kyläpolkuja ja ulkoilureittejä sekä/tai tuomaan kyläkohteitaan esittelykartalle. Nomadi-sovellus ohjaa kulkijaa maastossa ja nostaa esille kylien erityisyydet.
Kuva tulossa

Avoimet Kylät verkossa -tapahtuma kesällä 2020 innosti yli 50 kylää luomaan Ilmaiseksi älylaitteelle ladattava sovellus näyttää kylän raitin tai maastossa polun ja kulkijan sijainnin sekä ilmoittaa kohdalle osuvasta kyläkohteesta teksteineen, kuvineen, videoineen tai muine sisältöineen. Tietokoneelta voi myös lähteä virtuaalikierrokselle ja katsoa kohteita sekä suunnitella retken etukäteen. Nomadi-reitteihin voi tutustua täällä: https://citynomadi.com/route. 

Premium-reitin hinnoittelu

Suomen Kylät ry on sopinut Citynomadi Oy:n kanssa, että verkostomme kyläyhdistykset saavat jatkossa luoda Premium-reittejä hintaan 100 € + alv. Tähän kertahintaan reitin saa näkyviin 5 vuodeksi. Premium-asiakkaat saavat reiteilleen Citynomadin markkinointituen ja näkyvyyden ja lisäksi:

• OpenStreet-karttapohjan vaihto maastokarttapohjaksi

• Premium asiakkaina kylät voivat osallistua UKK-webinaariin (mm. vastauksia Usein Kysyttyihin Kysymyksiin), joka pidetään torstaisin klo 14.00. Viikoittaiseen webinaariin voi ilmoittautua: nadja@citynomadi.com

• Premium-asiakkaat saavat Citynomadin asiakasinfon

• Premium-asiakkaiden käytössä tarkka statistiikka reiteille WebTunerin kautta

Kylätoimijoiden Premium-reittitarjouksesta saa lisätietoa Suomen Kylien järjestösihteeri Marianne Liitelältä (marianne.liitela@suomenkylat.fi, p. 045 887 1511).

 

Muuta materiaalia ja ohjeita löydät täältä: https://suomenkylat.fi/yhteistyo/

 

Koulutus järjestetään verkossa Teams-alustalla. Osallistujille lähetetään sähköpostitse kokouslinkki koulutusiltaa edeltävänä päivänä. Ilmoittaudu koulutukseen 29.3. mennessä lomakkeella: https://bit.ly/3emsy4x

Suomen Kylät ry toteuttaa yhteistyössä Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten kanssa koulutusillan ti 30.3. klo 18–20 kyläreittien ja kylien esittelykarttojen tekemisestä Citynomadi-sovelluksessa. Koulutusilta on tarkoitettu niin uusille kuin vanhoillekin tekijöille.

Koulutusta ja ohjeita: