29.07.2020

Viikon kylä -kampanja alkaa

Pohjois-Karjalan Kylät ry nostaa jatkossa joka viikko esiin jonkin pohjoiskarjalaisen kylän Viikon kylä -kampanjassa. Kampanjan käynnistävät sisällöntuottajapari Samuli Longi ja Jonna Nupponen.
Kuva tulossa

Pohjois-Karjalan Kylät ry aloittaa verkkosivuillaan ja somekanavillaan toteutettavan Viikon kylä -kampanjan, jonka aikana nostetaan esiin viikoittain jokin pohjoiskarjalainen kylä. Kampanjan ideana on saada kylille näkyvyyttä ja nostetta, hyvässä hengessä! Kampanja tulee olemaan pitkä, sillä kyliä tai kyläryppäitä löytyy maakunnastamme lähes 300.

Viikon kylä -nostojen tekoon olemme saaneet vahvistusta kahdesta sisällöntuottajasta, Samuli Longista ja Jonna Nupposesta. Samuli ja Jonna työskentelevät Pohjois-Karjalan Kylät ry:n leivissä osa-aikaisesti marraskuun loppuun asti.

Viikon kylä -nostoissa tuodaan joka viikko esiin jokin Pohjois-Karjalan kylä, sen ihmiset, rakennukset, erikoisuudet ja tarinat. Somekaksikkomme kiertää elo-marraskuun aikana kyliä kuvaten paikkoja ja haastatellen kylien asukkaita. Videot, kuvat ja tekstit nostetaan esiin Pohjois-Karjalan verkkosivuilla ja somekanavilla.

Toivomme, että osallistutte Viikon kylä -kampanjaamme aktiivisesti tuottamalla myös itse materiaalia kylistänne! Tiedotamme kyliä etukäteen, milloin mikäkin kylä nostetaan esiin, joten voitte ottaa nostot huomioon myös omilla verkko- ja somekanavillanne.

Jos haluat oma kyläsi heti mukaan, otathan yhteyttä henkilöstöömme sähköpostilla: pkkylat@kylat.fi.